Sønderstrand Fliser

NYHED - naturlige travertin og sandfarver i enkle mønstre

Lys, lethed og ro. Kombinationen af det enkle mønster og naturlige travertin og sandfarver, skaber ro i en travl hverdag. Lad øjet hvile på terrassen og samle ny energi. 

Sønderstrand er en moderne belægning i skønne sand farver. Sønderstrands rolige naturlige farver klæder enhver dansk terrasse og også indkørsler, kan iklædes disse smukke farver.

Vi fører flere størrelser, så det er let at lave fx. gangstier uden at skulle tilskære.

Det er meget almindeligt at man blander flere størrelser og lægger et mønster. Hvis du ønsker standard blandingen som den ser ud på billedet, kan vi hjælpe med at udregne hvor af hver størrelse der skal bruges. 

 

 

 

 Fliserne føres i flere størrelser fx:

60x60x6 60x40x6 40x40x6 20x40x6 60x30x6 30x30x6

Det er ikke alle størrelser, som er lagervarer, så forvent 10-14 dages leveringstid.

 

  • Der går fra 2,8 til 12,5 fliser på pr m2 alt efter størrelse
  • Fliserne vejer ca. 140 kg pr m2
  • Der er fra 8.64 til 11,52 m2 på en palle alt efter format
  • Fliserne leveres på paller

 

Sønderstrand kunne ligge hvor som helst i Danmark, men den strand vi tænker på er den berømte strand i Skagen, hvor P.S. Krøyer malede "Sommeraften ved Skagen Sønderstrand". Man har fundet sandkorn i oliemalingen over hele maleriet, dette viser hvor vigtigt det var for Krøyer, at have maleriet med på stranden under udførelsen. Det var det specielle lys og de naturlige farver, der tiltrak Krøyer, og som til stadighed fascinerer os den dag i dag.

Sønderstrand fliser passer til ethvert havemiljø med sine naturlige travertin og sandfarver, man aldrig bliver træt af og som aldrig går af mode. Denne smukke beton flise kan med sin enkle jævne overflade, lægges i mange mønstre, da flisen lagerføres i flere størrelser.

Uanset størrelse er prisen kun 310,00 kr. inkl. moms pr. m2.

Fliserne er ligger i vores udstilling. Kig ud og se fliserne i virkeligheden. I vores udstilling er Sønderstrand vist i størrelserne 60x40x6, 40x40x6 cm og 20x40x6, belægningen er imprægneret, det gør den en anelse mørkere, men dog stadig meget lys. Der er flere fordele ved at imprægnere.

Læs mere om imprægnering her

Fliserne kan bestilles eller ring på 60665636 eller på mail info@frandsencement.dk

"Vores" område, hvor vi har de fleste kunder er fra Roskilde til København og Amager, og fra nord Jyllinge, Smørum og Ballerup, og sydover i Vallensbæk, Greve og Køge.

Top