Sønderstrand

NYHED - naturlige sandfarver i enkle mønstre er vores nyhed

Lys, lethed og ro. Kombinationen af det enkle mønster og de naturlige sandfarver, skaber ro i en travl hverdag. Lad øjet hvile på terrassen og samle ny energi. 

Sønderstrand er en moderne belægning i skønne sand farver. Sønderstrands rolige naturlige farver klæder enhver dansk terrasse og også indkørsler, kan iklædes disse smukke farver.

Vi fører 2 størrelser, så det er let at lave fx. gangstier uden at skulle tilskære. Vi fører størrelserne 60x40x6, 40x40x6 cm. Hvis du ønsker standard blandingen som den ser ud på billedet, kan vi hjælpe med at udregne hvor af hver størrelse der skal bruges. 

 

 

 

 Fliserne føres i formaterne 60x40x6 og 40x40x6 cm

 

  • Der går henholdvis 4,17 og 6,25 fliser på en m2
  • Fliserne vejer ca. 140 kg pr m2
  • Der er 11,52 m2 på en palle
  • Fliserne leveres på paller

 

Bestil 60x40x6 her

Bestil 40x40x6 her

Sønderstrand kunne ligge hvor som helst i Danmark, men den strand vi tænker på er den berømte strand i Skagen, hvor P.S. Krøyer malede "Sommeraften ved Skagen Sønderstrand". Man har fundet sandkorn i oliemalingen over hele maleriet, dette viser hvor vigtigt det var for Krøyer, at have maleriet med på stranden under udførelsen. Det var det specielle lys og de naturlige farver, der tiltrak Krøyer, og som til stadighed fascinerer os den dag i dag.

Sønderstrand fliser passer til ethvert havemiljø med sine naturlige sandfarver, man aldrig bliver træt af og som aldrig går af mode. Denne smukke beton flise kan med sin enkle jævne overflade, lægges i mange mønstre, da flisen lagerføres i flere størrelser.

Pris for Sønderstrand 60x60x6 kr. 239,00 inkl. moms pr. m2

Øvrige størrelser pris kun 229,00 kr. inkl. moms pr. m2.

Billederne er fra vores udstilling. Kig ud og se fliserne i virkeligheden. På billedet er Sønderstrand vist i størrelserne 60x40x6 og 40x40x6 cm. Bemærk den ene halvdel af belægningen er overfladeforseglet (imprægneret), det gør den en anelse mørkere. Vore kunder kan selv vælge om de ønsker imprægnering eller ej, derfor har vi valgt at illustrere begge dele. Der er flere fordele ved at imprægnere.

Læs mere om imprægnering her

Fliserne kan bestilles eller ring på 60665636 eller på mail info@frandsencement.dk

"Vores" område, hvor vi har de fleste kunder er fra Roskilde til København og Amager, og fra nord Jyllinge, Smørum og Ballerup, og sydover i Vallensbæk, Greve og Køge.

Top