VI ANBEFALER

Anbefalede belægninger

Anbefalede belægninger er som regel nyere produkter, af egen produktion og eget design. Vi bruger rigtig meget tid på at udvikle nye farver og modeller, så på denne side kan du se de nyeste skud på stammen.

Sønderstrand er helt nye sandfarver, der er lyse og varme som en sandstrand på en sommer dag. Derudover har vi så vores serie af sandstone eller på dansk sandsten. Disse strukturerede sandfliser fører vi i flere farve kombinationer, som kan sammensættes efter ønske. Ørkensten er en rosa, brun og lys sandfarvet belægning, der oftest kombineres af flere størrelser. En dejlig lys belægning, der giver et roligt farvespil. Siden har vi udviklet en smuk farvekombination i sand og grå farver. Denne nyhed kalder vi for Luna. Luna, Ørkensten og Sønderstrand kan alle ses i vores udstilling.

Vi leverer hovedsageligt på Sjælland, men nu er vi også begyndt at levere til Fyn og Jylland. Vi har salg og produktion på vor adresse i Sengeløse, som ligger lidt nord for Tåstrup, imellem Roskilde og København. Vore kunder finder vi i Greve, Karlslunde området i syd og Glostrup, Hvidovre i Øst og Smørum, Veksø området i nord. Vi dækker det af Fyn og i Jylland leverer vi meget i områderne omkring Fredericia, Vejle, Århus, Viborg og Ålborg. Ring og hør om vi leverer i dit område på 60665636.

 

Luna lækker farvekombination i lys sand og grå.

Sønderstrand varme sandfarver, der changerer i farverne.

Ørkensten rosa, brun og lys sand fliser med struktur i overfladen.

Sahara skiferprægede fliser 60x40x6 i farvene lys sand og gul.

Sønderstrand i Chelsea mønster

Sønderstrand i Chelsea mønster

Lys sand 60x40x6 med skiferpræget overflade

Lys sand 60x40x6 med skiferpræget overflade


SORTIMENT:

Top