VI ANBEFALER

Anbefalede belægninger

Anbefalede belægninger er som regel nye produkter, af egen produktion og eget design. Vi bruger rigtig meget tid på at udvikle nye farver og modeller, så på denne side kan du se de nyeste skud på stammen.

Sønderstrand er helt nye sandfarver, der er lyse og varme som en sandstrand på en sommer dag. Derudover har vi så vores serie af sandstone eller på dansk sandsten. Disse strukturerede sandfliser fører vi i flere farve kombinationer, som kan sammensættes efter ønske. Ørkensten er en rosa og lys sandfarvet belægning, der oftest kombineres af flere størrelser. En dejlig lys belægning, der giver et roligt farvespil. Siden har vi udviklet en smuk farvekombination i sand og grå farver. Denne nyhed kalder vi for Luna. Luna, Ørkensten og Sønderstrand kan alle ses i vores udstilling.

Vi leverer hovedsageligt på Sjælland. Vi har salg og produktion på vor adresse i Sengeløse, som ligger lidt nord for Tåstrup, imellem Roskilde og København. Vore kunder finder vi i Greve, Karlslunde området i syd og Glostrup, Hvidovre i Øst og Smørum, Veksø området i nord.

 

Luna

Sønderstrand

Ørkensten

Skiferprægede fliser 60x40x6 i farvene lys sand og gul.


SORTIMENT:

Top