VI ANBEFALER

Anbefalede belægninger

Anbefalede belægninger er som regel nye produkter, af egen produktion og eget design. Vi bruger rigtig meget tid på at udvikle nye farver og modeller, så på denne side kan du se de nyeste skud på stammen:-)

Sønderstrand er vores nyhed 2016, hvor farverne er helt nye sandfarver, der er lyse og varme som en sandstrand på en sommer dag. Derudover har vi så vores serie af sandstone eller på dansk sandsten. Disse strukturerede sandfliser fører vi i flere farve kombinationer, som kan sammensættes efter ønske. Ørkensten er en rosa og lys sandfarvet belægning, der oftest kombineres af flere størrelser. Sahara er gullige og sandfarvede fliser, der især står godt til gule murstenshuse. En dejlig lys belægning, der giver et roligt farvespil. I 2017 har vi udviklet en smuk farvekombination i sand og grå farver. Denne nyhed kalder vi for Luna.

Vi leverer hovedsageligt på Sjælland. Vi har salg og produktion på vor adresse i Sengeløse, som ligger lidt nord for Tåstrup, imellem Roskilde og København. Vore kunder finder vi i Greve, Karlslunde området i syd og Glostrup, Hvidovre i Øst og Smørum, Veksø området i nord.

 

Luna

Sønderstrand

Ørkensten

Sahara fliser


SORTIMENT:

Top