Profil

Frandsens Cementstøberi er en dansk ejet virksomhed.

Alle vore priser er inkl. moms og olietillæg. Når vi låner paller ud tager vi 100,00 kr. i pant, som du naturligvis får det fulde beløb tilbage for, hvis du vælger at returnere dem igen indenfor 3 måneder. 

Særligt hos Frandsens: Vi producerer farver på bestilling! Hvis du skal bruge mere end 50 m2 er det uden meromkostninger.

Vi har produceret produkter af beton til kunder på det meste af Sjælland i 50 år, i dag leverer vi til det meste af landet, Sjælland, Fyn, Jylland og større øer. Vores fabrik ligger i Sengeløse, lidt nord for Tåstrup, mellem København og Roskilde. Med salg direkte fra fabrikken producerer vi kvalitet til fornuftig pris. Det er vigtigt for os at producere gode solide produkter, så miljøvenligt som muligt. Vi ved, hvad vi taler om, når vi præsenterer vores produkter. Vi kender nemlig varerne helt ned i den mindste detalje, og ved hvad det kræver at tilfredsstille en "kræsen" kunde. Når kunder køber sten og fliser hos os, giver vi vejledning fra start til slut. Er du interesseret i at høre mere om underlag, bede, trapper, fliser, sten, finish og vedligeholdelse, så hjælper vi gerne med information om alt, du måtte have behov for at vide. Frandsens Cementstøberi afholder hvert år Åben Hus arrangementer, hvor ekspert viden står til rådighed for vores kunder.

  • Bestil en personlig fremvisning på vores 400 m2 store udstilling.

  • Få gratis farveprøver tilsendt (det koster kun fragten, som typisk ligger fra 90,00 kr.)

  • Salg direkte fra fabrikken

  • Ingen fordyrende mellemled

  • Grøn profil med miljøet for øjet
  • Salg til private kunder

  • Ingen skjulte gebyrer eller andre ubehagelige overraskelser

Vi glæder os til at betjene dig på bedst mulige vis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Top