Åbent hus arrangementer 2020

Sidste år vandt LARS MØLLER KR. HYLLINGE konkurrencen, i år kan det blive dig!!!

Vi afholder Åbent hus på en række lørdage hen over foråret. På grund af Covid 19 kan der max være 10 personer på vor udstilling og max 1 kunde eller husstand på vores kontor ad gangen. Af samme årsag beder vi om at I melder Jeres ankomst, da vi skal være sikre på at der ikke samles flere end 10 personer på vores udstilling på én gang.

Tilmeld på info@frandsencement.dk eller ring/SMS på 60665636. På forhånd tak.

Til vore Åbent-hus arrangementer vil der altid være en producent og en professionel brolægger tilstede, så alle spørgsmål omkring beton, kvalitet og lægning af fliser, vil kunne besvares. Ønsker du et råd til lægning eller valg af fliser, kan vi også hjælpe med det. Du kan også få et uforpligtende tilbud på fliser til "gør-det-selv" projektet, eller et komplet tilbud på både fliser og lægning. Tag en skitse med, så kigger vi på det, sammen.

 

Konkurrence:

Hvem kunne ikke tænke sig en ny og moderne terrasse helt gratis og uden at røre en finger?

Du vinder ikke bare materialerne, men også belægningsarbejdet. Som vinder får du en ny terrasse på 20 m2 til en værdi af kr.15.000,- inkl. fliser, grus, materialer og muskelkraft. Fliserne leveres af Frandsens Cementstøberi, mens arbejdet udføres af Sydkystens Brolægning og Kloak. Det eneste du skal gøre, er at møde op på en af vores Åbenhus-lørdage, udfylde et konkurrencelod og krydse fingre.

Det har du mulighed for på lørdage i april og maj måned i tidsrummet 10.00 - 13.00.

Besøg os på Håndværkerbakken 1-3, 2630 Tåstrup

Vi starter konkurrencen lørdag den 28. marts 2020 kom og deltag, det kan være dig, der vinder! Vinderen udtrækkes lørdag den 30. maj 2020.

Top