Trænger dine fliser til en grundig, men skånsom afrensning? Så er der hjælp at hente her...

Afrens af fliser - Væk med flisepest - Mos og algbehandling

Ældre og udsatte belægninger kan med tiden trænge til en grundig afrensning. Fliserne kan være angrebet af mos, alger eller flisepest. Det er begroninger der skæmmer belægningen væsentligt, og det skal afrenses så skånsomt som muligt. En almindelig højtryksrenser, er normalt alt for hård ved beton overfladen, og fjerner store dele af cementpastaen, så tilslagsmaterialerne bliver fritlagte, hvorved man risikerer frostskader, og hurtig tilbagevendende problemer med mos, alger og flisepest. Derfor er det vigtigt at afrense fliserne på en skånsom måde og derefter imprægnere fliserne, så overfladen forsegles.

Få en gratis prøverens og se hvad vi kan gøre for din belægning - bestil på info@frandsencement.dk eller ring 60665636

I mere end 45 år har vi produceret betonprodukter fra vores familieejede virksomhed, som ligger i Sengeløse ved Høje Tåstrup. Derfor mener vi, at have den viden der skal til for at afrense fliser og sten på en effektiv og samtidig skånsom måde. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og forventer, at vore medarbejdere har samme høje niveau. Vi uddanner selv vores personale, så alle hele tiden er opdaterede med seneste viden indenfor branchen.

I 2015 åbnede vi en afdeling med speciale i vedligeholdelse af fliser og belægningssten. Vi afrenser, algebehandler og imprægnerer, så din belægning bliver som ny. Væk med mos, alger og flisepest!
På med beskyttende og smudsafvisende overfladeforsegling!

Vi har to løsningsmodeller, der kan afhjælpe problemer med flisepest, mos og alger:

  1. Luksus fliserens komplet løsning: Består af effektiv fliserens - mos og algebekæmpelse - imprægnering - ukrudtshæmmende fugesand.
  2. Lille fliserens: Består af effektiv fliserens. Så kan man selv imprægnere og feje fugesand i, hvis man ønsker det.
Flisepest og mos

Flisepest og mos

Alvorligt angreb af flisepest

Alvorligt angreb af flisepest

Voldsomme mos begroninger

Voldsomme mos begroninger

Hvad er det der misfarver fliser og belægningssten?

Det der misfarver belægningen kan fx være:

  • Grønne begroninger, som mos og alger

  • Mørke belægninger, fx sort skimmelsvamp

  • Flisepest, en særlig hårdfør og genstridig lav art, der viser sig ved små hvide eller grålige pletter

  • Almindeligt smuds fx grillfedt dækaftryk mm

  • Fedtede aflejringer, den såkaldte "trafikfilm", vi kender så godt fra lakken på bilen

  • Misfarvninger fra visne blade og jord


Mange synes at dette problem er blevet større indenfor de seneste 10 år, og det er ikke helt ved siden af. Luftforureningen i Danmark, er for nedadgående, og den syre der tidligere var så meget af i regnen, er også blevet mindre, samtidig har vi fået mildere vejr, begge dele noget, der giver rigtig gode vækst betingelser for især mos og lav. Selvom vi kan glæde os over den renere luft og det lunere vejr, er det stadig irriterende at skulle trækkes med misfarvninger på fliserne, og "puder" af mos i fugerne. Det kan der heldigvis gøre noget ved! Vi anbefaler en skånsom afrensning til at fjerne disse belægninger, derefter bør en overfladeforsegling påføres, og til sidst en fugning med ukrudtshæmmende fugesand.

Vi udfører fliserens og imprægnering på Sjælland. Vores afdeling ligger i Sengeløse lidt nord for Høje Tåstrup, imellem København og Roskilde.

 

Er du træt af flisepest og grønne begroninger?

SÅ VÆLG EN EFFEKTIV FLISERENS FRA FRANDSEN

Se hvad vi kan lige her: REFERENCER

Uddannet personale er din tryghed

Uddannet personale er din tryghed

Effektiv fliserens

Effektiv fliserens

Før og efter

Før og efter

Top