60x30x6 lys sand

Havefliser 60x30x6 Lys Sand. Farven kan bedst beskrives som Dueodde sand. Dejlig lys farve - uden genskær.

Prisen er inkl. moms310,00

pr. m2
Antal m2:
Total

LÆS BESKRIVELSE

Sandfarvede havefliser 60x30x6 

Lyse luksuriøse havefliser af beton er lavet udelukkende naturlige råmaterialer. Målene er 60x30x6 cm. De er skidsikre og nemme at feje fri for sne og visne blade. Havefliser fås i mange udgaver, størrelser og farver, så mulighederne er mange, når der skal vælges fliser, der passer bedst til lige netop dit hus og have.

 Luksus i ønskehaven til enhver pengepung

Farven kan bedst beskrives som Dueodde sand. Dejlig lys farve - uden genskær, som man ellers godt kan opleve på helt hvide fliser. Dueodde er Bornholms sydligste strand, kendt for sit hvide fine sand - så fint at det kan bruges til timeglas.

De lyse fliser kan imprægneres hvis man er bange for for meget vedligehold. Husk imprægnering er ikke kun for de dovne. Der er mange gode grunde til at imprægnere fx. udsætter man flisens aldring. Læs mere om imprægnering her COATING

Keep it simple!

Skal det være enkelt? Det enkle minimalistiske karakteriseres i høj grad ved, hvad det ikke er. Belægningen holdes i en enkelt farveskala, en enkelt teknik og et enkelt tema. Denne smukke flisebelægning kaldes Lys Sand og målene er 60x30x6 cm. Overfladen er jævn og bidrager til det enkle udtryk. Farven kan bedst beskrives som Dueodde sand. Dueodde er Bornholms sydligste strand, kendt for sit hvide fine sand - så fint at det kan bruges til timeglas.

Flisen er velegnet både til terrasser og til indkørsler. 

Ønskes en lidt mørkere belægning - vælg da: Sønderstrand

  • Fliserne leveres på paller.
  • Der går 5,55 stk på en m2.
  • Der er 8,64 m2 på en palle.
  • Fliserne vejer ca. 140 kg pr. m2.Andre kunder købte:


Kantblok med fas antracit

Danfugesand Lys 20 kg

Coating Klar 5 Liter

Top