Sønderstrand 40x40x6

Sønderstrand 40x40x6 cm er en helt ny belægning i moderne sand farver. Lyse og lidt mørkere toner af sand giver denne flise et luksuriøst farvemix, der er roligt uden at være kedeligt. Det enkle mønster kan varieres på utallige måder. 

Prisen er inkl. moms310,00

pr. m2
Antal m2:
Total

LÆS BESKRIVELSE

Sønderstrand 40x40x6

Moderne sandfarvede fliser

Sønderstrand 40x40x6 cm er en nyhed i vort sortiment. Farven er lyse sandfarver, der giver et meget roligt udtryk. Herunder vises en belægning bestående af 40x40x6 fliser og 60x40x6 fliser. De ligger i et enkelt moderne mønster, der klæ'r enhver terrasse. Fliserne er velegnede til både terrasser og indkørsler. 

Bemærk venligst, at den ene halvdel af belægningen er overfladeforseglet (imprægneret), det gør den en anelse mørkere. Vore kunder kan selv vælge om de ønsker imprægnering eller ej, derfor har vi valgt at illustrere begge dele. Der er flere fordele ved at imprægnere.

Læs mere om imprægnering her.

Eksklusiv belægning af  Sønderstrand

Sønderstrand er produceret på en hvid beton. Havefliser af beton er en af de mest miljø venlige løsninger, man kan vælge til sin have. Der bruges nemlig udelukkende naturlige råmaterialer. Se: Beton og miljø. Udendørs fliser er skridsikre og nemme at holde rene, hvis man følger nogle enkle råd. Se: Vedligeholdelse. Havefliser fås i mange udgaver, størrelser og farver, så der er mange muligheder for at vælge lige netop de fliser, der passer bedst til hus og have.
Andre kunder købte:


Sønderstrand 60x40x6

Kantblok med fas antracit

Danfugesand Lys 20 kg

Coating Klar 5 Liter

Top