40x40x6 lys sand

Klassisk Lys Sandfarvet 40x40x6 cm flise. Farven kan bedst beskrives som Dueodde sand. Dejlig lys farve - uden genskær.

Prisen er inkl. moms310,00

pr. m2
Antal m2:
Total

LÆS BESKRIVELSE

Havefliser 40x40x6 Lys Sand

Farven kan bedst beskrives som Dueodde sand. Dejlig lys farve - uden genskær, som man ellers godt kan opleve på helt hvide fliser. Dueodde er Bornholms sydligste strand, kendt for sit hvide fine sand - så fint at det kan bruges til timeglas. En smuk farve til danske haver - giver tiltrængt lys om sommeren efter en mørk og grå dansk vinter.

Lyse havefliser 40x40x6

Haveflisen 40x40x6 cm er en af de mest populære standard fliser vi fører. Den er klassisk og alsidig og kan benyttes i mange sammen hænge. Den lyse sandfarve giver en smuk lys belægning, der stadig har varme og som ikke skær i øjnene, som en helt hvid belægning ofte gør. Hvis man er bekymret for om farven er til at holde ren, kan man vælge at overfladeforsegle belægningen med en klar Coating. Samme farve føres i målene 20x40x6, med de valgmuligheder, kan du slippe fantasien løs og lægge forskellige mønstre, uden at skulle skære til. 

 

 

 

 

  • Fliserne leveres på paller.
  • Der går 6,25 stk på en m2.
  • Der er 11,52 m2 på en palle.
  • Fliserne vejer ca. 140 kg pr. m2.

Havefliser af beton er en af de mest miljø venlige løsninger, man kan vælge til sin have. Der bruges nemlig udelukkende naturlige råmaterialer. Se: Beton og miljø. Udendørs fliser er skridsikre og nemme at holde rene, hvis man følger nogle enkle råd. Se: Vedligeholdelse. Havefliser fås i mange udgaver, størrelser og farver, så der er mange muligheder for at vælge lige netop de fliser, der passer bedst til hus og have.


Top