FLISER

 

Fliser til haven

Valget af fliser er af afgørende betydning for den samlede oplevelse af hus og have. Indkørsel og indgangsparti er hjemmets blikfang og det første man ser når man besøger hjemmet. Man kan sige at indkørslen er hjemmets visitkort. Indkørslen fortæller meget om hvad man vil møde længere inde. Det gælder også terrasse og havesti, som kan være med til at løfte hele husets værdi. Fliser i haven er både smukt og praktisk. 

 

Ny have

Fliser i haven er en af de mest miljø venlige løsninger, man kan vælge. Der bruges nemlig udelukkende naturlige råmaterialer. Se: Beton og miljø. Udendørs betonbelægninger er skridsikre og nemme at holde rene, hvis man følger nogle enkle råd. Fliser til haven fås i mange udgaver, størrelser og farver, så der er mange muligheder for at vælge lige netop de produkter, der passer bedst til hus og have.

Fliser til haven i mange udgaver

En trend lige nu er større produkter, som giver spændende visuelle muligheder og først og fremmest roligere og enklere belægninger. Her er havefliser det sikre valg. Hjælp til valg af mønster og beregninger, er en selvfølge hos Frandsens Cementstøberi. Få tilsendt farveprøver, hvis du ikke har mulighed for at besøge vores udstilling i Tåstrup.

Vores kvalitets produkter er frostsikre. Vi har kvalitet og holdbarhed i fokus.

Sønderstrand fliser føres fx i målene 60x40x6 og 40x40x6 cm, som vises på billedet

Sønderstrand fliser føres fx i målene 60x40x6 og 40x40x6 cm, som vises på billedet

Vi leverer over det meste af landet fx Københavns området, Roskilde, Slagelse, Odense, Fredericia, Vejle, Århus, Viborg og Ålborg. Vi har salg og produktion på vor adresse i Sengeløse, som ligger lidt nord for Tåstrup, i firkanten imellem Roskilde og København, Greve og Måløv. Ring til os og bestil farveprøver. Farveprøver er gratis og kan sendes til hele landet. Det koster kun fragten, som typisk ligger på 87,00 kr. 


SORTIMENT:

Top