FLISER

 

Fliser

Valget af fliser er af afgørende betydning for den samlede oplevelse af et hjem og have. Indkørsel og indgangsparti er hjemmets blikfang og det første man ser når man besøger hjemmet. Det gælder også terrasse og havesti, som kan løfte hele husets værdi.

Fliser til haven

Fliser af beton er en af de mest miljø venlige løsninger, man kan vælge til sin have. Der bruges nemlig udelukkende naturlige råmaterialer. Se: Beton og miljø. Udendørs fliser er skidsikre og nemme at holde rene, hvis man følger nogle enkle råd. Se: Vedligeholdelse. Havefliser fås i mange udgaver, størrelser og farver, så der er mange muligheder for at vælge lige netop de havefliser, der passer bedst til hus og have. Husk ved nedlægning af havefliser og belægningssten er den korrekte fugeafstand 2-5 mm. Som tommelfingerregel skal fugens bredde følge flisens størrelse, altså jo større flise des breddere fuge.

Fliser i mange udgaver

En trend lige nu er større havefliser, som giver spændende visuelle muligheder og først og fremmest roligere og enklere belægninger. Her er havefliser det sikre valg. Hjælp til valg af mønster og beregning af valgte fliser, er en selvfølge hos Frandsens Cementstøberi.

Vores kvalitets havefliser er froststikre og vi yder 5 års garanti. Vi har kvalitet og holdbarhed i fokus.

Sønderstrand føres i 60x40x6 og 40x40x6 cm

Sønderstrand føres i 60x40x6 og 40x40x6 cm

Vi leverer hovedsageligt på Sjælland. Vi har salg og produktion på vor adresse i Sengeløse, som ligger lidt nord for Tåstrup, i firkanten imellem Roskilde og København, Greve og Måløv. Amager leverer vi også flittigt fliser til.


SORTIMENT:

Top