FLISER

 

Fliser

Valget af fliser er af afgørende betydning for den samlede oplevelse af et hjem og have. Indkørsel og indgangsparti er hjemmets blikfang og det første man ser når man besøger hjemmet. Det gælder også terrasse og havesti, som kan løfte hele husets værdi.

Ny have

Beton i haven er en af de mest miljø venlige løsninger, man kan vælge. Der bruges nemlig udelukkende naturlige råmaterialer. Se: Beton og miljø. Udendørs betonbelægninger er skidsikre og nemme at holde rene, hvis man følger nogle enkle råd. Havefliser fås i mange udgaver, størrelser og farver, så der er mange muligheder for at vælge lige netop de produkter, der passer bedst til hus og have.

Fliser i mange udgaver

En trend lige nu er større produkter, som giver spændende visuelle muligheder og først og fremmest roligere og enklere belægninger. Her er havefliser det sikre valg. Hjælp til valg af mønster og beregninger, er en selvfølge hos Frandsens Cementstøberi.

Vores kvalitets produkter er froststikre og vi yder 5 års garanti. Vi har kvalitet og holdbarhed i fokus.

Sønderstrand fliser føres fx i målene 60x40x6 og 40x40x6 cm, som vises på billedet

Sønderstrand fliser føres fx i målene 60x40x6 og 40x40x6 cm, som vises på billedet

Vi leverer hovedsageligt på Sjælland, men vi kan også levere til Odense, Fredericia, Vejle, Århus og Viborg. Vi har salg og produktion på vor adresse i Sengeløse, som ligger lidt nord for Tåstrup, i firkanten imellem Roskilde og København, Greve og Måløv. Ring og hør om vi også kan levere i dit område.


SORTIMENT:

Top