Læsøsten rødmix

Læsøsten 6 cm rødmix, består af 3 brændte rødlige nuancer. De blandede størrelser, der giver liv til en enhver terrasse eller indkørsel. 

Prisen er inkl. moms:239,00

pr. m2
Antal m2:
Total

LÆS BESKRIVELSE

Læsøsten rødmix med runde hjørner, blandet i 4 forskellige længder.

Læststen i rødmix er sammensat af to brændte rødlige nuancer og en rødbrun. Læsøsten er designet til at ligne rigtige gammeldags brosten, der er slidt på meget, at de er blevet runde og "glatte" i overfladen. De originale brosten varierede meget i størrelserne, det har vi kopieret med de 4 forskellige længder. Det giver et smukt resultat, der er tidløst - klassisk.

Brændte farver går aldrig af mode

Det er denne rødmix er godt bevis på.

Særdeles velegnet til terrasser og indkørsler, idet stenen er 6 cm tyk. Læsø sten føres i hele vores store farvesortiment, der spænder fra grå nuancer til brune, røde og gule farvemix. Tilsvarende kantblokke gør det muligt at tilpasse belægningen helt efter eget ønske og design. Vælg gerne en kontrast farve til at afgrænse belægningen med, og trapper og bede kan ligeledes opbygges i kantblokke i samme farve. Der er mange muligheder med Læsøsten, det er kun fantasien der sætter grænser. Alle stenene er 14 cm brede og 6 cm tykke. Længderne er 14, 17, 21 og 24 cm.

 

  • Stenene leveres på paller
  • Der er 12 m2 på en palle
  • Stenene vejer ca. 140 kg pr. m2
  • Der går 36 stk på en m2.

 

Der går 36 stk på en m2 og de er fordelt på følgende størrelser:

12 stk.: 24x14x6 cm

12 stk.: 21x14x6 cm

 4 stk.:  17x14x6 cm

 8 stk.:  14x14x6 cm
Andre kunder købte:


Kantblok med fas rødmix

Danfugesand Lys 20 kg

Coating Klar 5 Liter

Top