Læsøsten antracit

Læsøsten 6 cm antracit. Denne mørke farve er nutidig og klæ'r ethvert have miljø. De blandede størrelser, der giver liv til en enhver terrasse eller indkørsel. 

Prisen er inkl. moms:239,00

pr. m2
Antal m2:
Total

LÆS BESKRIVELSE

Læsøsten sort/Antracit med runde hjørner, blandet i 4 forskellige længder.

Mørke Læsøten i farven Sort/Antracit. Læsøsten er designet til at ligne rigtige gammeldags brosten, der er slidt på meget, at de er blevet runde og "glatte" i overfladen. De originale brosten varierede meget i størrelserne, det har vi kopieret med de 4 forskellige længder.

En elegant betonbrosten der med sin mørke farve giver et elegant look

Det giver et smukt resultat, der er tidløst - klassisk. Særdeles velegnet til terrasser og indkørsler, idet stenen er 6 cm tyk. Læsø sten føres i hele vores store farvesortiment, der spænder fra grå nuancer til brune, røde og gule farvemix. Tilsvarende kantblokke gør det muligt at tilpasse belægningen helt efter eget ønske og design. Vælg gerne en kontrast farve til at afgrænse belægningen med, og trapper og bede kan ligeledes opbygges i kantblokke i samme farve. Der er mange muligheder med Læsøsten, det er kun fantasien der sætter grænser. Alle stenene er 14 cm brede og 6 cm tykke. Længderne er 14, 17, 21 og 24 cm.

 

  • Stenene leveres på paller
  • Der er 12 m2 på en palle
  • Stenene vejer ca. 140 kg pr. m2
  • Der går 36 stk på en m2.

 

Der går 36 stk på en m2 og de er fordelt på følgende størrelser:

12 stk.: 24x14x6 cm

12 stk.: 21x14x6 cm

 4 stk.:  17x14x6 cm

 8 stk.:  14x14x6 cm


Top