HERREGÅRDSSTEN 6 CM

Herregårdssten 6 cm

Herregårdssten er belægningssten, de kaldes også for Dragørsten - men er helt samme type. Herregårdssten har ujævne kanter, der giver liv til din indkørsel og have. Stort varieret udvalg.
Denne rustikke Herregårdssten er en belægningssten der er støbt helt firkantet for derefter at blive væltet rundt i en stor jerntromle. Der ligger stenene så og slår mod hinanden, så kanterne gøres ujævne. Denne type sten minder en del om nye brosten, der er forslåede og rustikke i udtrykket.

Herregårdssten i høj kvalitet måler 14x21x6 cm. De har rustikke kanter, igennem mange har det været et populært valg til i indkørsler. Det betyder også at man nok ser dette produkt allerflest steder i Danmark. Vores kvalitets Herregårdssten fremstilles i følge gode gamle håndværksmæssige traditioner. De er frostsikre og produceret på dansk grund af danske materialer, på en dansk ejet virksomhed. Dette sikrer vore kunder et ensartet produkt, der er frostsikkert, og som holder sig pænt i mange år. Vi yder desuden 5 års garanti på alle vore produkter.

Kvalitet på Herregårdssten


Hvorfor er der så stor prisforskel på denne type belægnigssten fra producent til producent? - fordi kvalitet koster penge... Det er ikke bare på det langsigtede plan, at stenene holder længere, men der er også stor forskel på udseendet af stenene her og nu. Derfor er det vigtigt at bede om en vareprøve, så det er muligt at sammenligne farver og overflader fra forskellige producenter. Arbejdet med at lægge stenene er det samme, så det er ærgerligt, hvis belægningen ikke holder sig pæn i længden.

- Alle vores Herregårdssten leveres på paller -
Vi leverer Herregårdssten pænt stakket på paller. Ikke noget med et bjerg af sten, der bliver væltet af ude på fortovet. Det fylder forfærdelig meget og sviner, for ikke at tale om knækkede og ødelagte sten, der er ubrugelige. Hos os er spildet minimalt og pallerne kan stakkes 2 i højden, hvis det kniber med pladsen.
Vi fører Herregårdssten - Dragørsten i 2 forskellige tykkelser.

5 cm til terrasse og gangarealer
6 cm til Indkørsler med normal belastning

Vi leverer hovedsageligt på Sjælland i fx. Ishøj, Smørum og Jyllinge. Vi har salg og produktion på vor adresse i Sengeløse, som ligger lidt nord for Tåstrup, imellem Roskilde og København.


SORTIMENT:

Top