BELÆGNINGSSTEN

Belægningssten

Belægningssten er en fælles betegnelse for mindre betonsten der især benyttes i indkørsler og på terrasser. Der findes mange forskellige udgaver og endnu flere farver, så der er nok at vælge imellem. Belægningssten kan have mange forskellige størrelser og faconer. Belægningsstenene kan kombineres i det uendelige i din ønskehave. Farverne er et kapitel for sig, og man kan opdele dem i to farveserier: En på en base af grå beton og en på en base af hvid beton. Begge betoner kan indfarves efter ønske. Alle vores belægningssten er dansk producerede, efter gode danske håndværks traditioner. Det sikrer et ensartet kvalitetsprodukt, som er frostsikkert.

Belægningssten i god kvalitet

Moderne typer af belægningssten kan ses her under:

Spangåsten sort/antracit

Spangåsten sort/antracit

Cirkelsten

Vi fører stadig grå cirkelsten og cirkselsæt i 6 cm tykkelse. De findes ikke i prislisten, men priser kan oplyses på 60665636. Vi har også en lægnings vejledning til cirkelsæt her

Vi leverer over hele landet. Hvis du bor på Fyn eller i Jylland, kan det være alt for tidskrævende at køre til Sjælland og besøge vores udstilling. Derfor er det muligt at bestille farveprøver. Prøverne er gratis, og fragten koster ca. 87,00 kr. For det beløb har vi mulighed for at pakke flere forskellige farver. Vi har salg og produktion på vor adresse i Sengeløse, som ligger lidt nord for Tåstrup, i firkanten imellem Roskilde og København, Køge og Måløv.

Råshusbelægning fra Frandsencement.dk

Råshusbelægning fra Frandsencement.dk


SORTIMENT:

Top